Kinezio-tape

Masszázs típusok

Fényterápia

Biorezonanciás kezelés

Telefon:
0036 30 202 7300


Hívható:
Hétfőtől Szombatig:
9-től 18-ig,

E-mail:
kezeles.masszazs@gmail.com

A gyógyító fény

POLARIZÁLT FÉNYTERÁPIA

A polarizált fény jelentős mértékben erősíti az immunitásért felelős sejtek aktivitását, a fényterápia stabilizálja a vörösvérsejtek falát, valamint fokozza azok oxigénmegkötő- és megtartó képességét. A terápia ezzel elősegíti, gyorsítja a már kialakult betegségek leküzdését.
A fényterápiás kezelés hatására a vörösvérsejtek megnövekedett oxigénfelvevő- és megtartó képessége által minden egyes sejthez, szervhez és szervrendszerhez több jut az éltető oxigénből. Segítségével izomzat, illetve a létfontosságú szervek számára hatékonyabb fejlődést és működést tesz lehetővé . Összességében elmondható, hogy a teljes test felület fényterápiás kezelésével az egész szervezetben jelentős immunerősítő hatást lehet elérni.

Bizonyítható, hogy a fényterápiás kezelések nagyon jók csonttörés utáni rehabilitációban, rheumatoid artritisz esetében, a klinikai tünetek és a fájdalom csökkentésében, vírusos fertőzés lefutásának időbeli meggyorsításában, ínhüvelygyulladás gyógyulási időtartamának felére csökkentésében, valamint számos más esetben, a bőrgyógyászati, illetve kozmetikai kezeléseken kívül.
Az egész testfelület kezelésekor, köszönhetően a körülbelül 1 cm-es behatolási mélységnek, a polarizált fény energiája a kapilláris ereken keresztül azonnal eléri a véráramot, így a kezelést követően a vérkeringés segítségével a biológiai serkentő hatás gyorsan jut el az emberi szervezet összes sejtjébe és fejt ki globális élettani változást.

Kezeléseket nagyméretű lámpával végzem. Miközben folyik a kezelés, ajándékba adok egy talpmasszázst.

Telefon:0036 30 202 7300
E-mail: kezeles.masszazs@gmail.com

Mezei Tibor masszőr-gyakorlott terapeuta

TABLE WIDTH=100% BORDER="5" bordercolor="cococo" CELLSPACING=6 CELLPADDING=5> <
ÉLETMINŐSÉG JAVÍTÁS
Telefon:Hétfőtől Szombatig:
9-től 18-ig,
0036 30 202 7300
E-mail: kezeles.masszazs@gmail.com
KAPCSOLAT
Macicuki Cukrászda Óbudán
1035 Budapest, Veder utca 2.

Levelezési cím:
macicuki.obuda@gmail.com

Keresd a Facebookon is a Macicukit! - Vissza! - | © Maci SoftWare. |